CLUB

Det har verkligen varit en bra start på dagen får jag säga. Dagens börja med att man skulle ta sig en liten fikastund med Emma och hennes andra halva, Alex! Idag visa hon allt magen..om magen kunde snacka så hade den sagt "hej tant lisette...det är jag, Börje!". Mohaha ;)

Vi var och åt en enormt god lunch på Spot, som ligger vid hansa. Så otroligt gott och gräddigt det var. Jag beställde det enklaste egentligen, en club S! Men oj oj vad god den var. jag är fortfarande mätt efter den...och den där semlan jag tryckte i mig fem min senare. Jobbet gick cokså bra för den delen. Det kändes som en liten befrielse att komma ut idag. helt underbart!


helt underbar! Nästa gång ska jag prova på deras pizza. Vedungsbakad pizza. Det lukta så underbart när man kom in där. inte den där typiska pizzadoften...

GodishänderImorgon är det jobb. Får jag höra ett hallelulja-momento från er alla?!
heha, känns riktigt skönt. Jag fer det tog några timmar, sen är det som man aldrig varit sjuk. Det är alltid så. idag har jag i alla fall skrubbat bort allt som har med "sjuk" att göra. Jag tog mitt hår med...och NÄ! jag har inte duschat det sen torsdags, för mer än en vecka sedan. Mitt hår lukta faktiskt väldigt gott ändå, och det var riktigt fint. Jag fick till världens snyggaste frisyr innan jag gick in i duschen, det formar sig så lätt. Nu är det lent och fint igen.

Var en stund på apoteket innan
idag. Handla hem lite behövliga grejer och så och så ser jag då denna handkrämen som står där och bara tittar på mig. Jag ser bara "köp mig". Sist jag handla handkräm var på ullared för mer än ett år sedan. Jag handla typ..den största flaskan med handkräm som finns. Den är inte slut än. Gör inte om det där misstaget igen ska jag säga, jag kan spy på doften idag. Nu har jag en ny! Finally! och doften? Den är gottis. Har lust att äta upp mina händer.

Mamma björn kom med en bok.

Jag känner hur dessa sjuka dagar snart rinner ut i sanden - med glädje! Märker också det på bloggen, man har varit sjuk. Har väl lite till att läkas för men det är ingenting som skadar en. Det ska bara bli så skönt nu att få komma ut och röra på sig, andas in och andas ut. I sjukstugan här i oxie har det i alla fall varit mamma björn som tagit hand om mig minst sagt! Hon har lagat mat, tröstat mig, frågat mig tio tusen gånge rom hur jag mår. En ordentlig mamma björn! Det fattades bara att jag var 13 år yngre, då hade jag minsann frågat henne om jag fick ligga i samma säng som henne. Idag är det väl inte frivilligt så att säga, för mamma björn låter bokstavligt talat som en björn, hoho. Älskar dig!

Mamma björn kom i alla fall hem med en ny bok till mig och ja, jag släppte min Z bok (zlatan) och börja genast på att läsa den. Jag avsluta nyss den sista sidan på boken, så nu kan jag gå över till zlatan igen. Typiskt mig! Läsa två böcker under samma gång. Hur min hjärna får det att gå ihop vetitusan.

Jag gillar carolina gynning och det hon gör. Har dock inte läst hennes andra böcker och jag vet inte heller om jag kommer göra det för de böcker hon skrivit tidigare faller inte direkt inom min intresse kategori så att säga, men denna gjorde! En thriller. Thriller = glad Lisette! Och jo, visst hörde jag bara carolinas röst eka i huvudet när jag börja läsa men det försvann snabbt. Jag gillar boken, jag gillar innehållet även om det kändes som man läste en sexnovell då och då, så var hela storyn i sig bra. jag läser väldigt bra böcker mer än en gång eller fler, men denna kommer jag nog lämna på bokhyllan och låta böcker få växa på den, tills någon vill låna den. Ibland visste man nästan vad som skulle hända. Jag kommer däremot att läsa uppföljaren som carolina snart släpper "vanessa - flickan i glaskupan". Personerna i Laura-flickan från havet boken berör ändå och jag vill gärna följa deras fortsättning.