Spets & jeans

Jag vet, mycket insta! Men såååå får det bli. Sista dagen idag Och sen är det semester på riktigt! Inga telefonsamtal, inga mail, inga tider... Inget på minst en vecka! Flyger till Rhodos på lördag. Jag kommer troligtvis inte hinna blogga tills dess.

Jag vill bara hem och sova nu. Fast, jag ska egentligen sy lite. Alltid ute i sista minuten.

Bjuder på en liten bild från dagens lilla grej. Tog fram spets och lite jeans. Det går verkligen i hand i hand med varaandra.

-

Sitter och är på väg hem. Ska hem och fixa min bikini. Hoppas verkligen den kommer bli som den är i mitt huvud. Snart blir det Grekland, åh vad jag super längtar just nu. Ska bli så himla härligt! Framför allt för att man ska få bada och sola! Inte riktigt haft det nöjet precis. Känner att mitt ansikte är ganska trött på solpuder/bus. Sen ska jag försöka få en stor Använding för kameran. Tror jag snar ska investera i ett objektiv, självklart blir det Marco, har dock lite andra objektiv som Jag är sugen på.

Tills dess bjuder jag på en detalj från insta. Försökte ge mig på det där med lite "konst" på naglar. Blev ett ojämnt kors!