två plagg, två nyanser av grönt.

godmorgon. äter godis till frukost. försöker få den där tighta kroppen ni vet. ska strax duscha och bege mig. har jäklar i det ont idag. hela kroppen känns. låt den roliga helgen börja på jobb! igår fick jag med mig skjortan hem. kommer från åhlens. den är verkligen superfin och skön också för den delen. klänningen har jag haft hemma ett tag nu. glömde nästan bort den. men det är just nu min favorit!

minute after minute.

phu, mina ögon rinner och har sig. jag börja undra om det inte är foundation som ställer till det. att man är så pass ovan efter en sådan kort tid utan det? äh, får gå och kolla upp det. köpte en helt ny foundation också, kan bero på det. jag är värdelös när det kommer till smink. man känner sig som man fortfarande är på  stadie ett efter allt man gått igenom.

var i stan med mamma idag. det var riktigt mysigt och roligt. vi båda fick naglar på fingrana. jag kommer inte bita ihjäl dom mer (börjat göra det nu) och jag ogillar det verkligen. svängde förbi H&M med, mamma köpte hem en sweet leopard scarfs som vi båda ska dela på. tror jag kommer ha den mest höhö. åhlens fick det bli med. blev en skjorta där. är ganska nöjd med den men har inte prövat den ännu. får se imorgon!

Kollat igenom lite saker som inte skulle vara helt katastrof att ha här hemma. då tänker jag speciellt på en rutig tunika/skjorta. tror jag hittat den (på bild) och den är från lindex, 199 riksdaler. ÖjöjÖjöj! Ett par skinnbyxor eller leggins, det är något jag funderar på. dock så känns det som man kommer svettas?!
I GIVE YOU MY LOVE.morgon låt har guld i öronen (tom boxer ft. antonia - morena) ...eller så. jag vakna för en halvtimme sen. jag vaknar aldrig såhär tidigt annars. när man ska till jobb ska jag egentligen vara uppe såhär tidigt bara för att hinna med allt. nej då, jag sover till tio och tar det som det kommer. phu. ska snart ner och äta frukost och njuta av att solen är framme. härligt!

och ja, man råka somna med smink på. är inne i denna period nu då jag använder foundation. gjorde jag inte under hela sommaren och fram tills nu. gjorde inte heller så mycket innan sommaren heller för den delen. men nu så...och det är ju satan livsfarligt att somna med smink känner jag. eller kanske inte livsfarligt men farligt för hyn. jag får sällan finnar. idag vakna jag upp med tre små röda dotts. härligt! aldrig mer vara lat.