När det vankas trerätters..

Igår blev det trerätters hemma hos mig och min halva. Han fyllde nämligen hela 27 år! Tiden går fort när man har roligt, visst! Jag överasska han med scones på morgonen och sen när han kom hem från sitt arbete så hade jag gjort färdigt en trerätters meny. Det blev en kräftsoppa till förrätt (den ni ser på bild) och fläskfile med hasselbackpotatis till huvudrätt med hemagjord whiskysås och till erfterrätt blev det en klassisk sockerkaka. Sen lite vin på det. han blev nog allt nöjd, han! Vi avsluta kvällen med lite drinkar på möllan. Trevligt hade vi allt.
Och på bilderna ser ni också mitt nya porslin. Är så glad över att ha hittat porslin jag vill ha! lite är nytt och lite är secondhand.
 
 
#1 - - EMELIECATRINE:

Ja, men visst är det lite så att alla har likadant hemma. Jag följer ju många på instagram där allt i hemmet i princip är vitt och svart, jag gillar verkligen det som grund men att BARA ha det känns lite tråkigt. Som i en inredningstidning typ. Lite personlig prägel är ju ändå fint! Vad är din stil, vad gillar du för något?

#2 - - julia:

mums :)

#3 - - Fani:

Men vilken gullig och snäll flickvän han har då, värsta lyxen ju! ;) Allting lät jättegott och porslinet var jättefint. Så snyggt med blått och vitt, sånt man ser mkt nu ju :)
Lät som en jättemysig kväll det där :D