är det lördag eller bara semester?

Jag kan seriöst inte hålla reda på dagarna längre. En lördag för mig känns som en tisdag eller onsdag eller så är det helt enkelt fredag vaje dag. Jag älskar det. Så ska semestern vara. Jag kommer snart gå in i min sista vecka men det gör inget för jag har haft det bra. Jag trodde faktiskt jag skulle få det tråkigt men jag har blivit uppbokad av så många så jag har haft att göra hela tiden. Nu undrar jag vart min vila egentligen är.
 
Idag ska jag möta upp min kära mor. Det ska bli trevligt med några glas vin och lite skratt. En typiskt lördags-grej som aldrig är helt fel. Det är synd att vädret är åt helvete, rent ut sagt..men jag tror faktiskt vi kan klara oss.
 
Något som är hysteriskt roligt (läs ironi) är att min sambo igår sa att vår tvätttid kommer vara en dag senare. Fört va det nu på söndag men det visa sig att det va på måndag. Hela grejen med denna tvättid är att tvättkolven är sönder och vi får inte loss den. Och eftersom jag har semester så orkar jag inte ringa runt och ordna så man får en ordentlig tvättkolv, och min sambo har, uppenbarligen, inte brytt sig heller. Så här har man gått i en månad utan tvättid. Vi har fått ta samma tvättid vi hade för en månad sedan. Nu hade jag dock sett framemot söndag som sambon titta fram, så han va lite rädd för att säga att han tittat fel. Ni vet, jag har ett vulkuan utbrott och det är synd om honopm (läs NEJ) när jag väl får det, haha. Som de äldre brukar säga "det går över när ni gifter er" (Läs händer ju för fan aldrig).
 
Nu ska jag ta och duscha i en timme eller två.
Ha en toppen fredag!
 
 
En kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: dusch, förfan, regn, sambo, semester, tvätttid
#1 - - annette:

Tack så jätte..jättemycket för igår Lisette, helt underbart var det och jag är såååå glad!

puss